Παγκόσμια Ημέρα Σκίασης

21 Μαρτίου 2023

Στις 21 Μαρτίου 2023 ο ES-SO (Ευρωπαϊκός Οργανισμός Σκίασης) καθιερώνει την πρώτη «Παγκόσμια Ημέρα Σκίασης». Στόχος είναι να ευαισθητοποιήσει το ευρύ κοινό για τα ανθρώπινα, οικολογικά και οικονομικά οφέλη της σκίασης. Η 21η Μαρτίου έχει συμβολικό χαρακτήρα καθώς είναι η ημέρα της Εαρινής Ισημερίας. Ταυτόχρονα, στα σημεία πώλησης προϊόντων σκίασης σε όλη την Ευρώπη θα γίνεται σχετική ενημέρωση για τα ευεργετικά πλεονεκτήματα της σκίασης.

Ποιός είναι ο βασικός στόχος

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Σκίασης, έχουμε μία μοναδική ευκαιρία σας ενημερώσουμε ότι:Yπάρχουν πολλά νέα, καλαίσθητα & λειτουργικά προϊόντα σκίασης.
  • Τα προϊόντα σκίασης παραδοσιακά μας προσφέρουν άνεση και δροσισμό κάθε καλοκαίρι.
  • Λόγω των επιπτώσεων της κλιματικής αλλαγής γίνονται πλέον αναπόσπαστα μέρη του κτιρίου μας και μας εξασφαλίζουν μείωση της κατανάλωσης ενέργειας και οικονομία χρημάτων (δείτε τη μελέτη GUIDEHOUSE).

TA ΒΑΣΙΚΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ στα οποία ΕΣΤΙΑΖΟΥΜΕ

Mε τα προϊόντα σκίασης:
  1. Εξοικονομούμε χρήματα για ενέργεια, βελτιώνοντας την ενεργειακή απόδοση του κτιρίου μας.
  2. Προστατευόμαστε εμείς, το σπίτι μας και το εσωτερικό του από τις βλαβερές ακτίνες UV του ηλίου.
  3. Επιτυγχάνουμε θερμική άνεση. Δροσίζουμε το σπίτι μας και διατηρούμε τη θερμοκρασία σε καλύτερα επίπεδα.
  4. Επιτυγχάνουμε τη βέλτιστη οπτική άνεση και απαλλασσόμαστε από την ενοχλητική ηλιακή λάμψη. Βοηθάμε το περιβάλλον μέσω της μείωσης στην κατανάλωση ενέργειας (π.χ από τον κλιματισμό) συμβάλλοντας έτσι στη μείωση εκπομπών των επιβλαβών αερίων του θερμοκηπίου.
Μάθετε περισσότερα για την Παγκόσμια Ημέρα Σκίασης στην Ιστοσελίδα του Συνδέσμου Ελληνικών Επιχειρήσεων Σκίασης, του οποίου η Metaform Shading Systems αποτελεί Ιδρυτικό Μέλος.