Έξυπνη Πέργκολα 2

20 Ιανουαρίου 2022

Διαχειριστείτε έξυπνα την πέργκολα από την οθόνη του κινητού σας με την εφαρμογή Connexoon Terrace της Somfy.

connexoon terrace app

Smart Πέργκολα

Με την εφαρμογή Connexoon Terrace και την αντίστοιχη συσκευή οικιακού αυτοματισμού, χρησιμοποιήστε το smartphone σας για να ελέγξετε εξ αποστάσεως την πέργκολα και τα φώτα σας που χρησιμοποιούν την τεχνολογία io-homecontrol. Δημιουργήστε σενάρια στο smartphone σας και επαναλάβετέ τα όπως σας αρέσει. Ελέγξτε εάν ο έξυπνος εξοπλισμός σας είναι ανοιχτός ή κλειστός εάν δεν έχει καλό καιρό, από όπου κι αν βρίσκεστε.

Δημιουργία Εξατομικευμένης Ατμόσφαιρας

Δημιουργία Εξατομικευμένης Ατμόσφαιρας

Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή και δημιουργήστε προσαρμοσμένα σενάρια που χρησιμοποιούν τον έξυπνο εξοπλισμό σας: λαμπτήρες Philips Hue, μουσική, εξωτερικές ρολοκουρτίνες, αισθητήρες ή πέργκολα και επαναλάβετέ τα με ένα μόνο κλικ.

shoot and replay

Shoot & Replay

Για να αποθηκεύσετε τις αγαπημένες σας ατμόσφαιρες, τραβήξτε απλώς μια φωτογραφία τους με το smartphone σας! Στη συνέχεια, μπορείτε να τις επαναλάβετε ενεργοποιώντας το σχετικό σενάριο στην εφαρμογή!

Διπλός Έλεγχος

Διατηρήστε τον έλεγχο ανεξάρτητα από την κατάσταση! Ελέγξτε τη θέση του έξυπνου συστήματος σκίασης του αίθριου σας εξ αποστάσεως μέσω της εφαρμογής σας. Εάν δεν έχει καλό καιρό, κλείστε το εξ αποστάσεως για να το προστατεύσετε.