Pergola Futura

17 Ιουλίου 2018

Επιτρέψτε μας να σας παρουσιάσουμε τη νέα πτυσσόμενη πέργκολα, τη Βιοκλιματική Πέργκολα Futura, μία εξαιρετική λύση για την κάλυψη και τη σκίαση εξωτερικών χώρων. Σας επιτρέπει να απολαμβάνετε τον υπαίθριο χώρο σας όλο το χρόνο σε οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες. Σας προστατεύει από τον ήλιο, τη βροχή, τον άνεμο και το χιόνι. Επιπλέον, σας δίνει τη δυνατότητα να ρυθμίσετε με φυσικό τρόπο τη θερμοκρασία και το φως του χώρου σας.

Η Βιοκλιματική Πέργκολα Futura είναι μία δοκιμασμένη λύση για την κάλυψη επαγγελματικών χώρων σε οποιοδήποτε σχήμα και μέγεθος καθώς η πτυσσόμενη στέγη της προσφέρει διάφορα επίπεδα κάλυψης και σκίασης. Είναι κατασκευασμένη να πληροί υψηλής ποιότητας προδιαγραφές ώστε να εξασφαλιστεί η άρτια λειτουργικότητα, η αισθητική και η ασφάλεια. Η αντοχή της στον χρόνο είναι εγγυημένη καθώς είναι ανθεκτική στον Ήλιο, τη Βροχή και το Χιόνι.

Τα επιπλέον ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της, όπως η δυνατότητα ηλεκτροκίνησης και τηλεχειρισμού αλλά και το ευρύ φάσμα επιλογής χρωμάτων σύμφωνα με τη πρότυπη παλέτα RAL, είναι αυτά που την κάνουν ακόμα πιο ελκυστική και λειτουργική. Επιπλέον, σας παρέχει πιστοποιημένη αντηλιακή προστασία από τη βλαβερή υπεριώδη ακτινοβολία καθώς απολαμβάνετε τη σκιά της. Μπορείτε επίσης να εξοπλίσετε τη Βιοκλιματική Πέργκολα Futura με κάποια απαραίτητα αξεσουάρ όπως Συστήματα Φωτισμού LED και την Κάθετη Κασετίνα Star.