Σχεδιάζοντας το Αύριο, Σήμερα.

Συστήματα Σκίασης Metaform

Ποιοι Είμαστε

Για περισσότερες από δύο δεκαετίες, η Metaform Shading Systems έχει αφοσιωθεί στην κατασκευή πρωτοποριακών προϊόντων παγκοσμίως ως κατασκευαστής πέργκολας.
Η εκτεταμένη εμπειρία και η τεχνική μας εξειδίκευση μας δίνουν τη δυνατότητα να προσφέρουμε σωστές λύσεις και προσαρμοσμένες εφαρμογές που υπερβαίνουν ακόμη και τα πιο αυστηρά επαγγελματικά πρότυπα.

Γιατί εμάς;

Στην εταιρεία μας, υπερβαίνουμε την απλή συνεργασία για να παρέχουμε λύσεις προσαρμοσμένες στις μοναδικές απαιτήσεις του έργου σας. Όντας προμηθευτές πέργκολας από το 1999, η εκτεταμένη παρουσία μας στην αγορά μας έχει προσφέρει πολύτιμη εμπειρία στον κλάδο. Δημιουργήσαμε με υπερηφάνεια την πρώτη πέργκολα PVC στην Ελλάδα, ακολουθούμενη από την πρωτοποριακή δημιουργία της πρώτης βιοκλιματικής πέργκολας το 2008 – ένα κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας επίτευγμα που διαρκεί μέχρι σήμερα.

Εξειδικευμένοι αποκλειστικά στη χονδρική παραγωγή πέργκολας, αφοσιωνόμαστε στον αυστηρό έλεγχο των προϊόντων, τη συνεχή έρευνα και την εκπλήρωση των αναγκών σας.

0+
χρόνια εμπειρίας

0
εγκαταστάσεων

0+
χώρες

0
καλυμμένος χώρος με πέργκολες

0+
κάθετα συστήματα σκίασης

Ανακαλύψτε τις Πέργκολές μας

Εγγύηση Ποιότητας

Πιστεύουμε σε ένα ολοκληρωμένο πλαίσιο ποιότητας που βασίζεται τόσο στα εταιρικά μας χαρακτηριστικά ως προμηθευτής, όπως είναι οι εφαρμοσμένες πρακτικές και τα μοντέλα για την ανάπτυξη, την παραγωγή και την πώληση των προϊόντων και των υπηρεσιών μας, όσο και στη συνεχή επιδίωξη ενός υψηλού επιπέδου επαγγελματικών σχέσεων με όλους τους συνεργάτες μας.

Η πολυετής εμπειρία μας, σε συνδυασμό με την εξειδικευμένη τεχνολογική έρευνα και τις καινοτόμες εφαρμογές μας, μας δίνουν τη δυνατότητα να βελτιώνουμε συνεχώς τις τεχνικές προδιαγραφές, τα λειτουργικά στοιχεία και τα αισθητικά αποτελέσματα των συστημάτων κάλυψης και σκίασης που παράγουμε.

5 Years WarrantyPergolas Certified with CE

Ας Συνεργαστούμε

Αναβαθμίστε κάθε έργο σας με τα συστήματα σκίασης Metaform, τον κορυφαίο συνεργάτη σας στη χονδρική παραγωγή πέργκολας.

Δεσμευόμαστε να σας παρέχουμε υψηλής ποιότητας κατασκευές και προσαρμοσμένες επιλογές, διασφαλίζοντάς σας ότι θα ξεχωρίσετε έναντι του ανταγωνισμού, παρέχοντας άρτια αποτελέσματα και καλύπτοντας τις ανάγκες του πελατολογίου σας.

    Συμφωνώ με τους Όρους και Προϋποθέσεις.